Sunday 19 July 2009

Harry Potter and the Half-Blood Prince

When we woke up, we dressed properly to go to the mass at Solihull. But before, we arrived some time early and had some free time on the shopping centre next to the church. After it, we returned to the Coppice and had some study time.
We had lunch because we were very hungry and, right after, we headed to the Birmingham Centre. To do so, we caught a special bus with two floors that leaded us to New Street Station. There, we went to the Odeon Cinema to see the new Harry Potter film."Harry Potter and the Half-Blood Prince" is a film full of action, love, friendship and magic. So, we liked it very much but we wanted more snogging.
Curiosities
As it is sunny and also raining, we are seeing the rainbow while we are doing the blog.
Joan, Gerard, Gorka, Joan


8 comments:

Javier & Montse said...

Para Borja y Mónica: Aunque no hemos podido poner comentarios, ya vemos que la película de Harry Potter ha sido interesante y que habéis podido ir de compras. Qué suerte!!! , ya nos gustaría estar ahí, porque os estáis divirtiendo de los lindo.
Nosotros acabamos de regresar del viaje que hemos realizado a Noruega. Hemos ido en barco por los fiordos y es un paisaje excepcional.
Ya estamos de vuelta a casa y ahora podemos ver el blog y pondremos más comentarios todos los días.
Esperamos que la semana que os queda la aprovechéis al máximo, tanto en las clases como en la diversión.
Un beso muy fuerte para ambos...

Anonymous said...

Potser bel temps no és el millor, però veient les imatges i les vostres explicacions, sembla que no us ho estigueu passant tan malament. Aprofiteu la darrera setmana, que a més anireu a London.
Molts petons en especial a l'Elisenda de part dels seus avis, pare i mare i de la seva germana Marina

Anonymous said...

per XAVIER GALLART:
Hola Xavi!! avui hem anat a Caldetes i tots els teus amics ja t'esperen per la festa del dissabte, i sempre pregunten per tu. Io com cada dissabte de privat-johnny's i bueno no saps lo ultim: el papa va anar a johnny's..i bueno ja t'explicaré com va anar la cosa xdxd. Dissabte venen a sopar tpts els amics dels papes, el toni, la mercè el joan.... i el Martí ja té ganes de anar amb tu amb la planxa!
Io volia se la primera en veure Harry Potter i vas i tu i t'adelantes, però bueno: vam ser els primers en veure Ice Age 3 en 3D!!, i bueno aquí tots t'esperem i volem que acabis de passar-t'ho molt i molt bé.

Xavi he vist que el dimecres vas a Londres i sas que? M'agradaria que si trobessis una "sudadera amb cremallera" com la teva de oxford però per mi de Londres, plis comprame-la (la talla M), el color:blau marí, negre o marró. Si no la trobes no et preocupis i no vull que la busquis tot el dia, tu només si la trobes sinó és igual, ja me la compraré a un altre lloc. m'agradaria moltíssim i diuen que et pots gastar el que necessitis. El diumenge aniras amb el papa a comprar-te la bici que mes t'agradi i no et preocupis per els diners :)

Bueno cosa, de part de tots un petó molt fort i que t'ho passis super be! (la mama diu que si ia menges be que quan tornis fliparas amb el menjar que et farà!!!)
Un petó cosaa!

Anonymous said...

Vicuchy!!!!!!! Es que no lees nuestros comentarios??? Ya vemos que lo estás pasando muy bien. Tenemos ganas de verte y darte un abrazote grande.

Un beso.

Sara y Esteban.

Anonymous said...

HOLA XIC@S!
SOY MIREIA,QUE EL AÑO PASADO ESTUVE CON VOSOTROS POR BCU!
POR LO QUE VEO TODO VA GENIAL!,DISFRUTAR MUCHO,QUE DENTRO DE UNA SEMANITA YA SE OS ACABA TODO,Y DESPÚES VIENEN LOS LLANTOS DE LA ULTIMA NOCHE! je je

muchos besos para natalia,elena,sara,azu,ana,irene r.,valeria,etc...

Adi said...

Hola nenas.... Por lo que veo lo pasais muy bien. Me alegro. Me encanta la fotos en la que estáis todos con la sudadera de Oxford. Ha quedado genial. Disfrutad, que os quedan pocos días para regresar. Besos a mis gorditas. Bye

Anonymous said...

Hola Laura y María,
Las sudaderas os quedan estupendas, ni grandes ni pequeñas, estaís divinas de la muerte. Un beso muy grandes.
E.P.P

Anonymous said...

HOLA LETICIA, SOY LA TIA CUTI Y ACABAMOS DE VER LAS FOTOS,¡QUE GUAY!ESPERO QUE DISFRUTES UN MONTON Y QUE APRENDAS MUCHO INGLES.¡NOS VEMOS A LA VUELTA!